ROOS dagen

 

De ROOS dagen is het jaarlijkse, tweedaagse congres voor medewerkers van de dertien regionale omroepen in Nederland. De ROOS Dagen worden georganiseerd door de stichting ROOS. 

Het doel van dit congres is tweeledig. Enerzijds is het doel kennisoverdracht door lezingen en workshops, gegeven door deskundigen op het gebied van de (regionale) omroep uit binnen- en buitenland. Anderzijds is het doel om een ontmoetingsplaats creëren waar medewerkers van regionale omroepen informatie en ervaringen uit kunnen wisselen. Want elke regionale omroep streeft hetzelfde na: een uitstekend programma-aanbod, met nieuws, informatie en cultuur dat dicht bij de regiobewoners staat. 

De ROOS Dagen bestaan sinds 2003. Toen organiseerde ROOS voor het eerst een tweedaags congres voor de medewerkers van regionale radio-omroepen; Regionale Radiodagen 2003. In 2004 was het de beurt aan de televisiemakers met de regionale Televisiedagen 2004. In 2005 was het thema van de ROOS dagen multimediaal: radio, tv, internet gevolgd in 2006 door het thema Nieuws.

 

ROOS Dagen 2014
De ROOS Dagen 2014 vinden plaats op woensdag 12 en donderdag 13 maart 2013.

 

Meer informatie over de ROOS dagen vindt u op de website van de ROOS dagen.

 

mobiele versie