ORN

 
Omroep Reclame Nederland (ORN) is sinds 1993 de landelijke verkooporganisatie van reclamezendtijd van de regionale publieke omroepen : Omrop Fryslân, RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, RTV Utrecht, Omroep Flevoland, RTV Noord Holland, West, RTV Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1 Radio en Televisie. De ORN radiozenders zijn marktleider radio in Nederland en de ORN TV zenders bereiken wekelijks meer dan 7.000.000 verschillende kijkers.
 
Via ORN kunt u landelijk adverteren op al deze regionale omroepen tegen een aantrekkelijk tarief. Door deze structuur ontstaat gezamenlijk een meer dan landelijk bereik en kan ORN een unieke mogelijkheid tot segmentatie bieden. Per uitzendgebied kunnen de uitingen worden aangepast en is het mogelijk mediadruk te differentiëren. Bovendien kan een selectie gemaakt worden op basis van de verschillende regio's. 
 
ORN biedt de unieke mogelijkheid te adverteren dichtbij "de belevingswereld" van de kijker en/of luisteraar. Waar andere (inter)nationale media veelal onpersoonlijk zijn en ver van deze belevingswereld afstaan, bevinden regionale radio en televisie zich dicht bij de kijkers en luisteraars: "the medium is the message". Regionale omroepen brengen voornamelijk veel (inter)nationaal en regionaal nieuws, actualiteiten, sport en cultuur.
 
Daarom stemmen de kijkers en luisteraars op deze zenders af. ORN heeft als gevolg daarvan een hoge autoriteitswaarde. Adverteerders zijn dus verzekerd van reclameblokken rond programma's met hoge aandachtswaarde. De unieke combinatie van landelijke dekking met een regio-eigen karakter maakt van zowel Regio Radio als van Regio TV een verrassend veelzijdig medium.
 
Ga voor meer informatie over ORN en haar zenders naar de site van ORN. ORN helpt haar adverteerder graag een op specifieke wensen afgestemd mediaplan vast te stellen. Lees verder en ontdek wat ORN voor media- en reclamebureaus of  adverteerders te bieden heeft op deze site. 
 
Internet 
Web adres: www.orn.nl 
 
Adres 
ORN Sales C.V. 
Bezoekadres:  Media Park, Heideheuvel (H3), Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum 
Correspondentie:  Postbus 287, 1200 AG Hilversum 
directeur : dhr. Clement Postmus
 
Telefoon :  035 - 625 80 00 
Fax :  035 - 625 80 18
mobiele versie